Технологія виробництва нових видів продуктів з м'яса птиці, збагачені біологічно цінними функціональними інгредієнтами для харчування дітей дошкільного та шкільного віку

Білоруський науково-практичний центр з продовольства пропонує виробникам продовольства технологію приготування нові видів продуктів з м'яса птиці, збагачені біологічно цінними функціональними інгредієнтами для харчування дітей дошкільного та шкільного віку на умовах комерційної угоди з технічною підтримкою.

Для харчування дітей дошкільного та шкільного віку розроблена і освоєна технологія виробництва нових видів збагачених біологічно цінними функціональними інгредієнтами продуктів з м'яса птиці (напівфабрикати рубані, шинкові вироби, ковбаски паштетні).

 

Technology for the production of new types of poultry meat products, enriched with biologically valuable functional ingredients for the nutrition of preschool and school children

Summary:

The Scientific and Practical Center for Foodstuffs offers food manufacturers the technology for the production of new types of poultry meat products, enriched with biologically valuable functional ingredients for the nutrition of preschool and school children on the basis of a commercial agreement with technical support.

Reference: TO2524
Country: Білорусь
Submitted: 2021-10-07
Updated: 2021-10-07

KEYWORDS
NACE: Manufacture of prepared meals and dishes, Manufacture of beverages, Research and experimental development on biotechnology, Other research and experimental development on natural sciences and engineering, Other professional, scientific and technical activities n.e.c.

Більш детальна інформація за посиланням.

Останні статті

NewArticle