Іспанському виробнику паст і паштетів потрібні нові рецептури і / або вдосконалені технології виробництва

Іспанська компанія, заснована в 2007 році, має великий досвід в складанні рецептів, переробці і комерціалізації паст і паштетів різних смаків. Компанія випускає продукцію з м'яса, овочів, молока, морепродуктів в одноразових контейнерах, консервах і скляній тарі. Основною перевагою продукції компанії є можливість довгострокового зберігання при кімнатній температурі.

Дослідницький відділ компанії постійно шукає нові інгредієнти підвищують цінність продукції. Компанія зацікавлена в розробці нових рецептур з функціональними (наприклад, імуностимулюючі), або корисними властивостями (наприклад, високий вміст протеїнів), при збереженні органолептичних характеристик продукції.

З іншого боку компанію цікавлять вдосконалені технології термообробки і виробництва продукції, які дозволять економити час і збільшити продуктивність. В даний час продукція стерилізується і пастеризується в традиційних автоклавах. При приготуванні тіста використовується звичайні нарізувачі і мішалки.

Компанія пропонує укласти комерційну угоду з технічною підтримкою або угоду про технічне співробітництво з потенційними партнерами для реалізації інноваційних рішень.

A Spanish company needs added-value formulations and innovative technologies to improve the manufacturing process of spreads and pâtés

Summary:

A Spanish company specialised in the production of spreadable creams and pâtés is looking for, on the one hand, added-value formulations based on the introduction of additives, natural ingredients or functional ingredients, and, on the other hand, technologies to improve the manufacturing process and the heat treatments to increase the quality and shelf life of spreads and pâtés. The company is seeking commercial agreements with technical assistance or technical cooperation agreements.

Reference: TRES20210525001
Country: Іспанія
Submitted: 2021-09-15
Updated: 2021-11-06

KEYWORDS
Market: Health food
Technology: Food Additives/Ingredients/Functional Food; Food Processing; Food Technology; Safe production methods
NACE: Production of meat and poultry meat products; Other processing and preserving of fruit and vegetables

Більш детальна інформація за посиланням.

Останні статті

NewArticle