Пріоритети Програми ЄС Еразмус+ 2022

Опубліковано: 2021-11-30

Запрошуємо долучитись 1 грудня 2021 р. до он-лайн Інформаційної сесії спільно з Представництвом ЄС в Україні, Європейським виконавчим агентством з питань освіти і культури та Міністерством освіти і науки України щодо пріоритетів підготовки проєктів у сфері освіти і участі в конкурсах Програми ЄС Еразмус+: проєкти академічної (кредитної) мобільності, співпраця між організаціями та інституціями і Жан Моне: Міжнародна мобільність, Віртуальні обміни, Спільні магістерські програми Еразмус Мундус, Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти (CBHE) та професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти - VET (CBVET), Альянси Європейських університетів, Альянси задля інновацій для ЗВО і VET, Центри професійної майстерності VET, Партнерства співпраці у сфері шкільної освіти, VET, вищої освіти та освіти дорослих та Жан Моне.

Коли? 1 грудня 2021 р., о 15:00.

Де? Он-лайн трансляція на Facebook сторінці НЕО в Україні та МОН України

Для кого? Заклади освіти: шкільної освіти, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти , вищої освіти та освіти дорослих й інші організації, що працюють у цих сферах.

Реєстрація не потрібна. Просто заплануйте відкрити сторінку НЕО в Україні на Facebook та долучайтесь до відеотрансляції (Ви можете писати запитання у FB чаті).

Мова: українська.

  • Конкурси Програми ЄС Еразмус+ 2022 р. вже оголошено, детальніше - за посиланням тут.
  • Керівництво до Програми -  Programme Guide 2022 (in the Erasmus+ Website)
  • Про міжнародний вимір Програми: international dimension 2022 (Увага - у файлі для України НЕ відкриті тільки Розвиток потенціалу молоді та спорту)
  • Таблиця за сферами - Open opportunities for Cooperation with Ukraine - Useful for International Partners: 
  • Таблиця за сферами - відкриті можливості для України - українською мовою:
  • Зміст Керівництва до Програми з перекладом укр.мовою, пріоритети, дедлайни та рекомендації НЕО в Україні - за посиланням тут.
  • Напрями відкриті для України з кінцевими термінами подання заявок (DEADLINES), гіперпосилання на конкурси тощо (англ./укр.мовами) Useful for International Partners: - за посиланням тут.
  • Наскрізні пріоритети Програми визначено детально в Керівництві до Програми по кожному напряму окремо.
  • Регіональні пріоритети опубліковано на порталі конкурсів FTOP. Нагадуємо - Україна у складі країн Регіону 2 - Східне Партнерство.
  • Коротко про наскрізні пріоритети Програми, регіональні пріоритети СВНЕ та рекомендації МОН України щодо важливих пріоритетів на національному рівніх серед наскрізних для СВНЕ (англ./укр.мовамиза посиланням тут.
  • (Відео) ресурси новацій конкурсів міжнародного виміру (ICM, CBHE, Erasmus Mundus, Jean Monnet) - за посиланням тут.

Можливості відкриті для різних організацій, є пріоритети для новачків і тих хто має інноваційних потенціал! Конкуренція висока, фокус на інклюзивність, зелені та цифрові трансформації, інноваційність ідей та системний підхід до реформ у сфері освіти!

Джерело – Національний Еразмус+ офіс в Україні ©(Проєкт ЄС) 

Останні надходження

NewProject