Прийом заявок на участь у 5-й хвилі програми Акселерації Проєкту GCIP Ukraine

Опубліковано: 2021-09-08
Стартував прийом заявок на участь у 5-й хвилі програми Акселерації Проєкту GCIP Ukraine
 
Конкурс проводиться в рамках Проекту UNIDO/GEF “Глобальна інноваційна програма чистих технологій для МСП в Україні”, а його фіналісти мають можливість отримати до 15 000 $ (Національний переможець – 15 000 $, переможці в окремих номінаціях до 10 000 $) для розвитку стартап-проекту, навчання в Бізнес академії, менторинг від провідних міжнародних та національних експертів, підтримку у пошуку партнерів та фінансових ресурсів для реалізації ідей.

Умови участі:

До участі у конкурсі стартап-проектів запрошуються малі та середні підприємства з терміном реєстрації не більше 3 років, організації, творчі колективи, наукові товариства та спілки, фізичні особи-винахідники.

Подані стартап-проекти мають бути спрямованими на запровадження «чистих» технологій (будь-яких процесів, продуктів або послуг, які знижують негативний вплив на навколишнє середовище за рахунок значного підвищення енергоефективності виробництва, сталого використання ресурсів (поводження з відходами включно) або заходів щодо захисту навколишнього середовища) та мати результатом скорочення викидів парникових газів та інших забруднюючих речовин в навколишнє середовище.

Інноваційна розробка може представляти собою продукт, технологію, методологічний підхід, програмне забезпечення, дизайн проект. Стартап-проекти не мають бути проектами з реконструкції або реструктуризації існуючих підприємств.

Потенційні півфіналісти мають бути готові  пройти 3 модулі навчання в Бізнес Академії GCIP Ukraine, працювати над  реалізацією проекту та  презентувати проект потенційним інвесторам та партнерам.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету на сайті проекту у розділі “Аплікаційна анкета“. 

Дедлайн – 30 вересня 2021 року (включно).

 

Останні надходження

NewProject